Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met komkommersalsa

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 komkommer, geschild
zout en peper
1/2 bosje rucola
fijngesneden vruchtvlees van 1 limoen, in stukjes
2-3 eetl fijngesneden peterselie
2 eetl fijngesneden dille
2 eetl kleine kappertjes, uitgelekt
2-3 eetl olijfolie
extra nodig: grillpan

Bereiden

Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Leg de komkommer in een zeef, strooi er een snufje zout over en laat de komkommer circa 20 minuten uitlekken. Dep de komkommer droog en meng hem met de rucola, limoen, peterselie, dille, kappertjes en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Wrijf de visfilets dun in met olijfolie en rooster ze in de grillpan aan elke kant 2 à 3 minuten. Bestrooi de vis met zout en peper en serveer met de komkommersalsa.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roodbaarsfilet met broccoli en oude kaassaus
Kabeljauw en mosselen in mosterdsaus
Gemarineerde meerval met daikonkers
Bretonse mosselen met knoflook en spek
Frikadel ikan

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes